top of page
Ara
  • karazencefilsurubu

Kara Zencefil Şurubu Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır ?

Kara Zencefil Şurubu Nedir, Kara Zencefil Şurubu Ne İşe Yarar, Kara Zencefil Şurubu Nasıl Kullanılır, Kara Zencefil Şurubu Evde Nasıl Yapılır, Kara Zencefil Şurubu Fiyatı Nedir gibi birçok sorunuza yanıt bulacağınız yazımı okumanızı tavsiye ederim. Satın Almadan Önce Mutlaka Okuyun.



Kara Zencefil Şurubu, koah hastalarının, nefes darlığı çekenlerin ve öksürük sorunu yaşayanların imdadına yetişen bitkisel bir ek takviyedir. Zencefil bitkisi çok eski zamanlardan beri insan sağlığına verdiği faydalarla bilinir ve tüm dünyada severek kullanılır. Zencefilin neredeyse iyi gelmeyeceği bir hastalık yoktur. Kara Zencefil Şurubu, zencefilin gücünü kullanarak içerine diğer birçok bitkisel şifayı da ekleyerek oluşturulan tamamen doğal bir karışımdan ibarettir. Kara Zencefil Şurubu'nu incelemek ve satın almak için lütfen tıklayınız.



Kara Zencefil Şurubu Neye İyi Gelir ?


Kara Zencefil Şurubu, genel olarak üst solunum yolunda yaşanan rahatsızların tedavisinde kullanılır. Gribal enfeksiyonlara çok iyi gelir. Herkesin korkmadan kullanabileceği, doğal bir karışımdır. Genel olarak Kara Zencefil Şurubu neye iyi gelir, faydaları nelerdir inceleyelim.


* Balgam söktürür.

* Vücuttaki iltihapları kurutur.

* Hırıltıyı keser.

* Nefes alıp vermeyi kolaylaştırır.

* Sigaranın bırakılmasında yardımcı olur.

* Akciğer temizliği yapar.

* Koah hastalarının tedavisinde takviye olarak kullanılır.

* İshali çok kısa sürede iyileştirir.

* Metabolizmayı hızlandırır.

* Öksürüğü keser.

* Antioksidan özelliği sayesinde vücudu temizler.


Kara Zencefil Şurubu Nasıl Kullanılır, Nasıl İçilir ?


Kara Zencefil Şurubu'ndan verim alınabilmesi için günde 2 defa 1 şaset içilmesi önerilmektedir.

Gün içerisinde kendinizin belirleyeceği sabah ve akşam saatlerinde bir bardak suya, bir şaset şurubu boşaltıp karıştırarak içmelisiniz.

Kullanım dozajı aşılmamalıdır.

Ayrıca Kara Zencefil Şurubu, güneş görmeyecek şekilde serin yerde muhafaza edilmelidir. Çocukların ulaşamayacağı yerlere konulmalıdır.


Kara Zencefil Şurubu'nun İçinde Neler Var, İçeriği Nedir ?


Kara Zencefil Şurubu'nda zaten isminden de anlaşılacağı üzere yoğun olarak zencefil bulunmaktadır. Zencefille birlikte içerisinde birçok bitki özünü de içermektedir. Bunlar;


* Enginar

* Lavanta

* Biberiye

* Okaliptüs

* Çördük

*Adaçayı

* Tarçın

*Sahil Çamı

* Isırgan Otu

* Zencefil


Kara Zencefil Şurubu'nun içinde bulunan bu bitki özlerinin hepsi birbirinden faydalıdır. Hepsinin gücü birleştiğinde ortaya eşsiz bir şifa kaynağı çıkmaktadır.


Kara Zencefil Şurubu Koah Hastalığını Tedavi Eder mi ?


Koah hastalığı genel olarak rahat nefes alamama hastalığıdır. Hastalar özellikle sabahları ve kış aylarında rahat nefes alamamaktan, aldığı nefesin vücuduna yeterli gelmemesinden yakınırlar. Ne yazık ki ülkemizde yaklaşık olarak 2-3 milyon insan bu hastalıkla boğuşmaktadır.



Kara Zencefil Şurubu, nefes darlığını giderdiğinden dolayı koah hastalarının ilaç tedavisinin yanında kullanılmasıyla rahatlamalarını sağlar. Çünkü koah hastalarının en belirgin şikayeti nefes alamama olduğundan, Kara Zencefil Şurubu'nun nefes açıcı etkisiyle hastalar için nefes alıp vermek daha da kolaylaşacaktır.



Kara Zencefil Şurubu Sigara Bıraktırır mı ?


Zencefilin bir diğer etkisi de akciğeri temizlemektir. Akciğerler temizlendiği vakit kişi hem kendini daha sağlıklı hisseder hem de bir daha sigara içme ihtiyacı duymaz. Kara Zencefil Şurubu da hem içerdiği diğer bitkilerle hem de zencefille akciğer temizliğini yapar, yıllarca sigara kullanımına maruz kalmış akciğerleri onarır. Böylelikle sizin sigarayı bırakmanız daha kolay ve çabuk olur. Kısacası Kara Zencefil Şurubu'nun sigarayı bırakmakta birçok faydası bulunmaktadır. Hem sigarayı bırakırken hem de sigarayı bıraktıktan sonraki akciğer ve vücut temizliğinde yardımcı olmaktadır.



Kara Zencefil Şurubu'nun Yan Etkileri Nelerdir?


Kara Zencefil tamamen bitkisel ve doğal bir ürün olduğundan dolayı herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Fakat içerisinde bulunan bitkilerden herhangi birine karşı alerjisi olanların kullanmadan önce doktorlarına danışmaları önerilmektedir.


Kara Zencefil Şurubu Kullananların Yorumları


Büşra / Adana


Kara Zencefil Şurubu'nu İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi üzerine resmi satış sitesinden sipariş verdim. İlk başta biraz tereddütlüydüm fakat kullanmaya başladıktan sonra vücudumda ki değişikleri hissetmeye başladım. Vücudumun adeta yenilendiğini ve kendine geldiğini hissediyorum. Herkese tavsiyemdir.


Gökçe / İzmir


Uzun zamandan beri astım hastasıyım. Rahat nefes alamıyor ve özellikle mevsim geçişlerinde çok sorunlar yaşıyordum. Kara Zencefil Şurubu'nu internette gördüm ve satın alıp denemeye karar verdim. 2 aydır kullanıyorum, sayesinde daha rahat nefes alıp verebiliyorum. Nefes darlığı sorunlarım neredeyse geçti diyebilirim. Hala kullanmaya devam ediyorum.


Salih / Muğla


Kara Zencefil Şurubu'nu koah hastası olan ablam kullanıyordu. Ne işe yaradığını araştırırken sadece nefes darlığı için değil daha birçok hastalığa olan faydalarını gördüm. Bende alıp kullanmak istedim ve resmi satış sitesinden sipariş verdim. Henüz yeni kullanmaya başladım, faydasını gördükçe buraya yazacağım.


Kara Zencefil Şurubu Şikayet Var mı ?


"Kara Zencefil Şurubu sipariş ettim fakat bana normal bir öksürük şurubu gönderdiler."



"Kara Zencefil Şurubu diye aldığım ürün aslında akciğere iyi gelen başka bir ilaçmış. 1 ay boyunca benim için hiçbir faydası olmayan bir ürünü kullandım."



"Sipariş verdim fakat 3 hafta oldu hala siparişim gelmedi."



"Sipariş verip parayı ödedikten sonra o kişilerle bir daha iletişim kuramadım, dolandırıldım!"



Gördüğünüz üzere şikayetlerin hepsi Kara Zencefil Şurubu'ndan değil, tamamen yanlış sitelerden ve dolandırıcılardan verilen siparişlerden kaynaklıdır. Eğer sizlerde bu tür tuzaklara düşmek istemiyorsan resmi satış sitelerinden alışveriş yapmalısınız.


Kara Zencefil Şurubu Fiyatı


Kara Zencefil Şurubu'nun fiyatı zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu değişiklikte gönderici firmanın anlaşmış olduğu kargo fiyatları, ürünün maliyeti ve bıraktığı kar gibi etkenler sebep olarak gösterilebilir.


Fiyatlar değişkenlik göstereceğinden dolayı buraya ürünün fiyatını yazmaktansa resmi satış sitesinin linkini yazıyorum.


Kara Zencefil Şurubu Nerede Bulabilirim, Nereden Alabilirim ?


Kara Zencefil Şurubu'nu aktarlardan alabileceğiniz gibi özellikler bugünlerde sokağa çıkmanın tehlikeli olduğu zamanlarda orijinal resmi satış sitesinden satın alabilirsiniz. Zaten aktarlarda şu an bulmanız biraz zor olacaktır çünkü birçok kişi artık Kara Zencefil Şurubu'nun faydalarını öğrendikten sonra yoğun bir şekilde tüketilmiştir. Ayrıca aktarlar dükkan kirası, kar etme dürtüsü gibi sebeplerle daha pahalıya satmaktadır.



Kara Zencefil Şurubu Sahtesi Nasıl Anlaşılır, Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?


Kara Zencefil Şurubu'nun faydaları herkes tarafından bilindikçe popülerliği artmıştır. Bu popülerlik maalesef dolandırıcılar için fırsat kapısı olmuştur. Ürünün sahtesini imal ederek veya sahte satış siteleri kurarak insanları kandırmaktadırlar. Durum böyle olunca alışveriş yapacağınız yeri iyi seçmelisiniz.


Benim size önereceğim orijinal resmi satış sitesinde, adres bilgilerinizi gönderdikten sonra ödemeyi ister kredi kartıyla isterseniz de nakit olarak kapıda gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca orijinal üründe hologram bulunmaktadır. Bu hologramı kontrol ederek ve siteden alışveriş yaptığınızda size verilen kod ile ürünün orijinalliğini sorgulayabilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.




Kara Zencefil Şurubu Nasıl Yapılır ?


Kendi Kara Zencefil Şurubumu evde kendim yapacağım diyen okuyucularımız içinde kolay ve kısa bir tarif vermek istiyorum. Fakat unutmayın ki evde yapılan Kara Zencefil Şurubu bile özel olarak üretilen orijinal Kara Zencefil Şurubu arasında gerek içindeki malzemeler gerek yapılış şekli açısından farklar bulunmaktadır. Ayrıca şifa verici özelliğiyle de buna paralel olarak değişmektedir.


Malzemeler :


* 2 yumru taze zencefil

* 2 adet yumurta

* 1 su bardağı çiçek balı


Hazırlanışı :


Zencefilin kabuklarını soyduktan sonra, rende yardımıyla zencefilleri rendeleyin.

Limonları yıkayıp kabuğunu soymadan kabuklu bir şekilde ufak ufak dilimleyin.

Cam kavanoza önce zencefilleri, ardından da limonları koyun. Üstüne de balı döküp kapağını kapattıktan sonra iyice çalkalayın. Bal hem limonlara hem de zencefillere iyice bulaşmalıdır.

Çalkalama işleminden sonra buzdolabında 2 gün bekletin, 2 günün sonunda yemeye hazır olacaktır.


Eğer evde yapmak istemez ve orijinal Kara Zencefil Şurubu içmek isterseniz; Buraya tıklayarak orijinal resmi satış sitesinden sipariş verebilirsiniz.

3.996 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page